1. Welkom

  Kerah is een professionele partner voor het ontwerp en de realisatie van uw website, webshop en op maat ontworpen webapplicaties.

  Hierbij maken wij gebruik van de laatste technologien die beschikbaar zijn voor websites zoals HTML 5 en CSS 3.

  Geen opdracht is te groot of te klein! Bekijk de mogelijkheden door op een van de diensten in het rechtermenu te klikken.

  Bent u benieuwd naar wat Kerah voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Wij zijn u graag van dienst!

  Referenties

  Cijfer-registratie.nl

  Ontwikkeling van een module om de cijferlijsten vanuit een MySQL database in een PDF te kunnen presenteren en downloaden.


  Bezoek website
  GJM
  Ontwikkeling van verschillende scripts die helpen bij het berekenen van een bouwbesluit.
  Saydesign

  Ontwikkeling website

  Bezoek website
 2. Webdesign

  Kerah Internetdiensten weet waar het geheim van een succesvolle website in schuilt: de combinatie van een strak design en een intuïtieve structuur.

  Bezoekers gaan alleen in zee met een website die kwaliteit en vertrouwen uitstraalt. Kerah Internetdiensten zorgt ervoor dat uw website zowel stijlvol als gebruiksvriendelijk is.

  Kerah Internetdiensten werkt met de huisstijl die u heeft, of kan deze voor u (her)ontwerpen.

  Kerah Internetdiensten heeft succesvolle websites ontworpen voor de meest uiteenlopende klanten.

 3. Webshops

  U wilt (meer) gaan verkopen via het internet? U wilt makkelijk uw voorraden kunnen bijhouden en uw productaanbod kunnen wijzigen? U wilt uw klanten eenvoudig online laten afrekenen via bijvoorbeeld iDEAL of PayPal? U wilt automatisch een factuur per e-mail aan uw klanten laten sturen? Dit en nog veel meer is mogelijk en vooral makkelijk met de webshops die Kerah Internetdiensten voor u kan maken.

  Wij kunnen de webshop helemaal op maat maken voor uw situatie, maar we kunnen ook een open source applicatie zodanig inrichten en indien nodig aanpassen dat hij precies aan uw wensen voldoet.

 4. Webapplicaties

   
  Software is de basis van een organisatie. Een goed softwarepakket zorgt voor tijdsbesparing en een hogere productiviteit. Een webapplicatie biedt de mogelijkheid om overal en altijd uw eigen software te gebruiken en te beheren.
   
  Webapplicaties zijn speciaal ontwikkelde modules voor uw website, voorbeelden hiervan zijn uitgebreide contactformulieren, specifieke actie modules of online reserveren.
   
  Naast modules voor uw website kan een webapplicatie ook gebruikt worden als vervaning van een softwarepakket. De software draait dan niet meer op een lokale pc, maar op een server op het internet. Voorbeelden hiervan zijn een planningssystemen, administratiesystemen en relatiebeheersystemen.
 5. Internetmarketing

  Bij veel sites komt minstens de helft van de bezoekers via een zoekmachine binnen. Een hoge positie binnen zoekmachines zoals Google is dan ook van groot belang. Om dit te kunnen bereiken moet uw website zodanig geoptimaliseerd zijn dat deze beter scoort dan uw concurrenten.

  Uiteraard kunnen wij u ook helpen met andere online-marketingtechnieken zoals nieuwsbriefsystemen en social media.

  Naast het verkrijgen van meer bezoekers is het belangrijk om deze bezoekers te verleiden tot een aankoop van een product of een aanvraag van een dienst. Door analyse van uw websitestatistieken en aanpassingen aan de site kan dit gerealiseerd worden.

  Bij het uitvoeren van onze internetmarketing diensten werken wij samen met de specialisten van eBranding.